OFFICIEEL: 38-jarige Nederlander krijgt er maar geen genoeg van en doet er nog een jaartje bij

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: 38-jarige Nederlander krijgt er maar geen genoeg van en doet er nog een jaartje bij

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De maand augustus staat in de wielerwereld garant voor heel wat transfers en contractverlengingen. Ook bij het Nederlandse LottoNL-Jumbo viel er nieuws te rapen, want ervaren rot Bram Tankink verlengde er zijn contract.

De 38-jarige Tankink lijkt er zo maar geen genoeg van te krijgen. Hij verlengde zijn contract met één seizoen bij de Nederlandse WorldTour-ploeg. Zo zal hij volgend seizoen aan zijn 18e seizoen bij de profs beginnen.

'Waardering'

Tankink is alvast een tevreden man. "Ik ben blij dit nieuws bekend te kunnen maken", aldus Tankink bij zijn team. "De waardering voor mijn inzet vanuit renners, personeel en ploegleiding heeft me doen besluiten nog een jaar bij deze ploeg door te gaan."

"Bram haalde dit seizoen weer een heel hoog niveau en daarmee is hij van grote waarde voor ons", vult teammanager Richard Plugge aan. "Ook voor de sfeer binnen de ploeg is hij een belangrijke pion. Daarnaast is hij een goede mentor voor de jonkies in de selectie. Hopelijk kan Bram zijn carrière op een mooie manier bij onze ploeg afsluiten, wanneer dat ook mag zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties