Ondanks meerdere breuken en gebroken tanden maakt Ben Hermans onwaarschijnlijk snel zijn comeback in het peloton

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Ondanks meerdere breuken en gebroken tanden maakt Ben Hermans onwaarschijnlijk snel zijn comeback in het peloton
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Meerdere breuken en enkele gebroken tanden. Dat was het verdict na zijn zware valpartij in de Ronde van Polen. Maar een maand na die zware val staat BMC-renner Ben Hermans zondag voor zijn comeback.

Hermans rijdt zondag mee in de Ronde van Groot-Brittannië. "Ik ben erg blij dat ik opnieuw kan koersen", vertelt Hermans bij zijn team. "Het was een zware val in Polen, waar ik meerdere breuken aan overhield, maar die zijn allemaal relatief goed en snel hersteld. Er was heel wat mentale kracht nodig na die eerste drie weken, maar het voelde goed toen ik na drie weken opnieuw kon fietsen."

"Het herstel verliep voor de rest vrij goed. Ik heb hard gewerkt om sterker terug te komen en zo nog enkele resultaten neer te zetten in het slot van het seizoen", vervolgt de Limburger. "Tijdens de trainingen voelde alles alvast goed, maar we moeten nog zien hoe het in een wedstrijd verloopt."

Debuut in Groot-Brittannië

Hermans maakt zijn debuut in de Britse rittenkoers. "Maar ik hoop dat ik de rest van het seizoen op niveau ben. De Ronde van Groot-Brittannië is een hele nieuwe wedstrijd voor mij. Ik heb hier nog nooit gekoerst, dus ik kan niet wachten om hier van start te gaan", besluit Hermans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties