OFFICIEEL: Tour-debutant verlengt contract bij Wanty-Groupe Gobert tot eind 2019
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Marco Minnaard blijft tot eind 2019 bij Wanty-Groupe Gobert

OFFICIEEL: Tour-debutant verlengt contract bij Wanty-Groupe Gobert tot eind 2019
Foto: © photonews

Ook het Belgische Wanty-Groupe Gobert is bezig met het huiswerk voor het volgende wegseizoen. Het kondigde alvast de contractverlenging van één van de Tour-debutanten aan. De Nederlander Marco Minnaard tekende bij tot eind 2019.

Minnaard debuteerde in juli in de Tour de France en deed het met een 40e plek in het eindklassement zeker niet onaardig. En nu verlengde de Zeelander tot eind 2019. "Ik moet toegeven dat ik vrij gerust was in een goede afloop aangezien Jean-François Bourlart me op het einde van de Tour toevertrouwde dat hij me er volgend jaar nog graag bijwilde", bekent de Nederlander.

"Mijn doel komend jaar is om een eendaagswedstrijd of etappe op mijn naam te schrijven en nog betere resultaten te boeken. De voorbije maanden heb ik ook een goede band met Guillaume Martin opgebouwd. Het is voor mij een persoonlijke uitdaging om hem nog langer te kunnen bijstaan in de bergen", vervolgt Minnaard.

'Niet meer te vergelijken'

Minnaard is aan zijn vierde jaar bezig bij Wanty-Groupe Gobert. "De ploeg van nu is niet meer te vergelijken met die van vier jaar geleden. We reden toen ook al een mooi wedstrijdprogramma, maar de omkadering is veel professioneler geworden. Zo trokken we eind maart met de klimmers op hoogtestage en hadden we tijdens de Tour het voorrecht om drie weken lang een kok in onze ploeg te hebben. Allemaal 'kleine' dingen die het tot een mooi geheel maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties