Sven Nys over de 'andere' troeven in zijn team: "IJzersterke regelmaat behouden" en "Er staat hem een mooi jaar te wachten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Sven Nys over de 'andere' troeven in zijn team: "IJzersterke regelmaat behouden" en "Er staat hem een mooi jaar te wachten"

Telenet Fidea stelde afgelopen zaterdag de zevenkoppige selectie voor die komend veldritseizoen bij de mannen te zien zal zijn. De meeste ogen zijn gericht op Europees kampioen Toon Aerts en de Nederlander Lars van der Haar, maar Sven Nys ziet vooral een sterk geheel.

Met Corné van Kessel is er nog een andere Nederlander in de rangen. "Meer dan ooit beschikken de Telenet Fidea Lions over een elitekern die erg sterk is in de breedte. Van Corné van Kessel verwachten we dat hij zijn ijzersterke regelmaat ook dit jaar blijft behouden en we gunnen hem van harte een grote overwinning", aldus de teammanager van Telenet Fidea.

Ambitie van Hermans

"Wegkapitein Jim Aernouts heeft volledig zijn draai gevonden binnen het team en zal zich regelmatig laten zien. Net als Quinten Hermans, die als eerstejaars toch met de nodige ambitie aan het seizoen start. Hij heeft de capaciteiten en de volwassenheid, dus er staat hem een mooi jaar te wachten."

En dan zijn er nog twee andere jonkies. "Daan Soete heeft vorig jaar met een alternatief programma voldoende punten kunnen verzamelen om veilig te zijn voor de wereldbekers. Dit jaar is dat de opdracht voor Nicolas Cleppe, zijn doel dit seizoen moet de top 50 van de UCI-ranking zijn", besluit Nys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties