Oliver Naesen over de transfer van zijn broer: "Hij is een killer, hij zou het niet aankunnen om bij mij in de ploeg te zitten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Oliver Naesen over de transfer van zijn broer: "Hij is een killer, hij zou het niet aankunnen om bij mij in de ploeg te zitten"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Lawrence Naesen(rechts) trekt zo goed als zeker naar Lotto-Soudal. Nochtans had broer Oliver Naesen hem graag bij AG2R gehad. In een gesprek met Wielerkrant geeft hij aan waarom het er niet van kwam.

"Ik had hem sowieso graag bij mij gehad", aldus Oliver Naesen. "Maar ik had hem ook gezegd dat hij vooral zijn eigen zin moest doen. Blijven, naar AG2R komen of naar Lotto gaan."

"Hij heeft zelf gekozen wat voor hem het beste is en hij heeft gelijk. Ik zou in zijn plaats net hetzelfde gedaan hebben", verrast Naesen. "Als persoon is het een echte winnaar, zie je."

Lawrence is een killer, hij moet enkel nog wat meer 'benen' kweken

-Oliver Naesen

"Om dan als 'broer van' in de ploeg te rijden... Voor mij zou dat geen probleem zijn, maar we zitten anders in elkaar. Hij zou niet onder mij willen staan in de hiërarchie."

Hij ziet het wel goedkomen, met die broer van hem. "Het is een echte killer, maar hij moet enkel nog wat meer 'benen' kweken. Hij koerst ook nog maar vier jaar. Het is een enorm talent, maar hij is heel laat begonnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties