Cannondale-Belg Tom Van Asbroeck reageert na verlossende mailtje van teammanager Jonathan Vaughters

Redactie
| 0 reacties
Cannondale-Belg Tom Van Asbroeck reageert na verlossende mailtje van teammanager Jonathan Vaughters

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor de renners en staf van Cannondale-Drapac kwam er donderdagavond een verlossend mailtje van ploegmanager Jonathan Vaughters. De ploeg houdt niet op met bestaan, want de nodige financiële middelen zijn met dank aan een nieuwe sponsor gevonden.

Goed nieuws dus voor Belgen Sep Vanmarcke en Tom Van Asbroeck. "Details staan er niet in de mail", vertelt Van Asbroeck bij Sporza. "Er staat alleen dat we ons geen zorgen moeten maken voor 2018. Over waar het geld vandaan komt of hoe lang het engagement van de geldschieters is, daar weet ik niets over. Maar er staat dat we kunnen voortdoen en dat is het enige dat we moesten horen. De rest volgt nog wel."

Van Asbroeck is momenteel aan de slag in de Vuelta. "De sfeer was eigenlijk nooit onder nul hier in Spanje. Alleen op de dag van de slechte mail misschien. Daarna heeft iedereen zich snel herpakt en is er niet veel meer over gezegd. Maar voor iedereen is het natuurlijk belangrijk te weten dat zijn job blijft bestaan."

Deadline

De sprinter gaf zijn team net als heel wat andere renners een deadline omdat de ploeg hun renners mogelijk zou vrijgeven. "Dan ga je wel op zoek natuurlijk. Dat ging vooral via mijn manager. Maar ik wou de ploeg nog twee weken geven voor we elders contacten legden. Ik vind dit een mooie ploeg om deel van uit te maken. Ik wou graag blijven en ben blij dat het goed is uitgedraaid", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties