Dé grote concurrent voor Mathieu van der Poel en Wout Van Aert? "Als we aan iemand moeten zeggen dat het kan, dan is hij het wel"

Redactie
| 0 reacties
Dé grote concurrent voor Mathieu van der Poel en Wout Van Aert? "Als we aan iemand moeten zeggen dat het kan, dan is hij het wel"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De veldritfans zitten op het puntje van hun stoel, want dit weekend staat er opnieuw cross op het programma. Wout Van Aert en Mathieu van der Poel zijn de mannen die naar voor geschoven worden, al ziet Paul Herygers nog iemand anders opstaan.

De ex-wereldkampioen tipt op Laurens Sweeck om de Grote Twee het vuur aan de schenen te leggen. "Ik vermoed dat het van Laurens Sweeck zal komen, dat hij een stap vooruit gezet heeft", klinkt het bij Herygers op Sporza. "En dat hij echt wel in de buurt zal komen van het duo dat buiten categorie is."

VS

Na de korte inloopperiode in België trekken de crossers naar de VS. "Van Aert is een halve Amerikaan. Hij heeft er vorig jaar genoten en ik neem aan dat hij dat nu ook zal doen", zegt Herygers. "Maar ik kom toch ook weer uit bij Sweeck. Hij kan enorm hard rijden en heeft veel aangevallen op de weg. "

"Hij heeft ook niet te veel gereden. Als ik over overdaad op de weg spreek, dan doel ik zeker niet op hem", vervolgt hij. "Sweeck is de man waar we een beetje naar uitkijken. Als we toch iemand moeten aanmoedigen of aan iemand moeten zeggen dat het kan, dan is hij het wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties