Tweevoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen Stijn Devolder krijgt er maar geen genoeg van

Redactie
| 0 reacties
Tweevoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen Stijn Devolder krijgt er maar geen genoeg van

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ondanks het feit dat hij ondertussen al 38 jaar oud is, zullen we Stijn Devolder ook volgend jaar nog in het peloton te zien krijgen. De tweevoudige winnaar van de Ronde van Vlaanderen verlengde zijn contract bij Veranda's Willems-Crelan met één seizoen.

Stijn Devolder tekende vorig seizoen een contract van één jaar bij de ploeg van Nick Nuyens, maar besloot nu om er nog een jaartje bij te doen. Dat meldt Het Nieuwsblad. Wout Van Aert, volgend seizoen, voor het eerst te zien in de klassiekers, wilde de ervaren Devolder er in het voorjaar absoluut bij. En dus gaf teammanager Nuyens Van Aert zijn zin.

Maar met Zico Waeytens is er nog versterking op komst bij de ploeg, al is zijn overstap nog niet officieel. Ook Stijn Steels komt erbij, terwijl Huub Duyn zijn contract verlengde. Wat er met Timothy Dupont zal gebeuren, is nog onzeker.

De Belgische zegekoning van vorig jaar ligt nog één seizoen onder contract bij Veranda's Willems-Crelan, maar kwam de afgelopen maanden meer dan eens in conflict met de ploegleiding. In de GP Jef Scherens boekte hij twee weken geleden past zijn eerste zege van het seizoen. Dupont kan op de interesse van Wanty-Groupe Gobert rekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties