Liefst vier ritzeges in de Vuelta voor Matteo Trentin, maar... "Dat laat ik deze geweldige momenten niet verpesten"
Redactie
| 0 reacties

Matteo Trentin blij met vier ritzeges in de Vuelta, maar Italiaan maalt niet om verlies groene trui aan Chris Froome

Liefst vier ritzeges in de Vuelta voor Matteo Trentin, maar... "Dat laat ik deze geweldige momenten niet verpesten"
Foto: © photonews

Matteo Trentin boekte in de slotetappe van de Ronde van Spanje zijn vierde ritzege, de zesde in totaal voor Quick-Step Floors in de Vuelta. Het wordt zo een afscheid in schoonheid bij Quick-Step Floors voor de Italiaanse renner.

Trentin had zijn hattrick al beet, maar zondag zette hij de puntjes nog eens op de 'i'. "De jongens waren wederom geweldig vandaag", zei Trentin na afloop van de slotrit. "We voerden ons plan perfect uit, dus ik wil ze heel erg bedanken. Niet alleen voor vandaag, maar voor al hun werk deze drie zware weken."

Groene trui

"We namen het commando op de lokale ronden en gaven de rest geen kans", aldus de man die volgend seizoen voor Orica-Scott rijdt. Enige teleurstelling: Chris Froome pakte sprintte nog mee in de slotrit, werd 11e, en pakte zo alsnog de groene trui.

"Het had mooi geweest om ook de groene trui nog te pakken, maar ik laat dat deze geweldige momenten niet verpesten. We kunnen trots zijn op wat we hebben bereikt in deze koers: 6 ritzeges met deze laatste in Madrid als de kers op de taart", besluit de Italiaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties