OFFICIEEL: Trek-Segafredo heeft twee nieuwe aanwinsten beet voor volgend seizoen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Trek-Segafredo heeft twee nieuwe aanwinsten beet voor volgend seizoen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Trek-Segafredo heeft twee versterkingen beet voor het komende seizoen. De ploeg van teammanager Luca Guercilena plukte de jonge Ier Ryan Mullen weg bij Cannondale-Drapac en stelde ook de jonge Alex Frame voor.

Beide renners tekenden een contract voor twee seizoenen bij Trek-Segafredo. Ryan Mullen is een 23-jarig talent die Ier kampioen werd op de weg en tegen de klok. Bovendien eindigde hij op het EK tijdrijden (dat Victor Campenaerts won, red.) als derde.

Geboren tijdrijder

"Ik kijk erg uit naar mijn avontuur bij Trek-Segafredo", vertelt Mullen. "Vanaf ons eerste gesprek tijdens de zomer was het duidelijk dat we dezelfde ideeën en ambitie hebben voor de toekomst. Ik wil mij hier verder ontwikkelen en ik heb er vertrouwen in dat dit een succesvolle combinatie wordt de komende seizoenen."

Ook de 24-jarige Nieuw-Zeelander Alex Frame, die goud pakte op het WK ploegenachtervolging in 2015, maakt de overstap. "Ik kan niet wachten om mijn nieuwe truitje aan te trekken", zegt Frame. "Ik wil in 2018 tonen wat ik waard ben. Dit is de perfecte ploeg voor mij. Ik kijk er echt al naar uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties