OFFICIEEL: Wout Van Aert ziet ploegmaat bijtekenen: "Wout zo lang mogelijk bijstaan in de klassiekers"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Wout Van Aert ziet ploegmaat bijtekenen: "Wout zo lang mogelijk bijstaan in de klassiekers"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ploegmanager Nick Nuyens is druk bezig met de samenstelling van zijn team voor 2018. Eerder raakte al bekend dat Stijn Devolder een nieuwe verbintenis tekende, maar ook de Nederlander Huub Duyn blijft langer bij Veranda's Willems-Crelan.

De 33-jarige Duyn boekte dit seizoen zijn eerste profzege en zette zijn krabbel onder een nieuw contract. "Ik ben ontzettend tevreden dat ik twee jaar heb kunnen bijtekenen", vertelt de Nederlander. "Het is een ploeg met een duidelijke visie en deze ook nastreeft. Hier kan ik me zeker in vinden en voel me dan ook goed in deze ploeg."

"Ik ben tijdens heel wat wedstrijden mijn eigen kans mogen gaan. Dat je als renner deze vrijheid krijgt is toch een teken dat ze in jou geloven. Afgelopen seizoen heb ik mogen proeven van de Vlaamse klassiekers, wat toch naar meer doet smaken."

En dus wil Duyn volgend seizoen graag een rol spelen in de klassiekers. "Ik zie het als een uitdaging om Wout van Aert en Stijn Devolder volgend seizoen zo lang mogelijk bij te staan tijdens deze wedstrijden. Verder hoop ik zoals dit seizoen af en toe mijn kans te mogen gaan in de andere wedstrijden. Verder was ook de goede omkadering een doorslaggevende factor", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties