OFFICIEEL: Witte rook over de nieuwe ploeg en toekomst van Zico Waeytens

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Witte rook over de nieuwe ploeg en toekomst van Zico Waeytens

Zico Waeytens verbrak twee weken geleden in onderling overleg zijn nog lopende contract bij Team Sunweb, ondanks het feit dat hij dus nog één seizoen onder contract lag. Waeytens heeft ondertussen getekend bij Veranda's Willems-Crelan.

Vorige week vertelde Waeytens nog bij Wielerkrant.be dat hij zijn nieuwe ploeg beet had, maar dat hij nog wilde wachten met de bekendmaking. "Ik heb niet lang moeten twijfelen om voor Veranda’s Willems-Crelan te kiezen", vertelt Waeytens nu.

"Het is een ploeg die een duidelijke weg is ingeslagen en op termijn alleen maar zal groeien. Ze gaven mij meteen het gevoel dat ze volledig achter mij staan en dat het vertrouwen in mij groot is. Dat is voor een renner altijd een aangenaam gevoel."

Voorjaar

De West-Vlaming wil zich volgend seizoen vooral tonen in het voorjaar. "Volgend seizoen ligt er een mooi programma op mij te wachten. Zo zal ik mee het voorjaar betwisten met Wout van Aert en waarom niet eens mijn eigen kans wagen?"

"Een Kuurne-Brussel-Kuurne moet me zeker liggen. Verder hoop ik ook in andere wedstrijden mijn snelle benen te kunnen tonen. De doelstelling is om volgend seizoen zo vaak mogelijk mee te spelen voor een podiumplaats of de overwinning", besluit Waeytens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties