Lotto-Soudal verlengt het contract van trouwe soldaat

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Lotto-Soudal verlengt het contract van trouwe soldaat

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook Lotto-Soudal zit niet stil en werkt naarstig aan het team van volgend seizoen. De Belgische formatie trekt zoals steeds de Belgische kaart.

Zo kreeg Frederik Frison na een pechseizoen een nieuw contract van twee jaar. “Als je de lange periode waarin ik niet heb gefietst in rekening neemt, valt het gevoel op training goed mee. Ik werk momenteel trainingstochtjes af van twee uur en wissel nog voldoende af met rustdagen. Ik ben wel niet meer vermoeid, het gaat dus de goede kant op. Het is echt een verademing dat ik opnieuw kan trainen.”

Hij hoopt op een sterker 2018. “Het was mentaal een domper dat de klierkoorts me van een comeback weerhield, maar ik heb het kunnen relativeren. Ik kijk volop uit naar volgend seizoen. Deze contractverlenging van twee jaar doet deugd. De ploeg weet dat ik me altijd inzet en dat wordt beloond.”

Groeien in de rol van helper

-Frederik Frison

“Volgend jaar wil ik opnieuw een stap vooruit zetten. Ik weet dat ik mijn job goed doe, maar ik kan uiteraard nog groeien in de rol van helper. Als renner kan ik nog completer worden en daar wil ik volgend seizoen aan werken. Ik hoop ook een Grote Ronde te mogen rijden volgend jaar, dat zou goed zijn voor mijn ontwikkeling.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties