Nee, het is géén 'klein Woutje', maar wereldkampioen veldrijden Wout Van Aert maakt zijn grote nieuws bekend

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Nee, het is géén 'klein Woutje', maar wereldkampioen veldrijden Wout Van Aert maakt zijn grote nieuws bekend

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert is sinds dinsdag terug van zijn trip naar de Verenigde Staten voor de Wereldbekers in Iowa en Waterloo. Hij vermeldde erbij dat er de komende week nog meer leuk nieuws zou komen. Een baby werd het niet, wél een boek.

Nadat de wereldkampioen veldrijden had aangekondigd dat er 'nog meer leuk nieuws zou komen', waren er meteen speculaties over een kindje. Van Aert en vriendin Sarah zijn reeds enkele maanden verloofd. Al drukte Van Aert die speculaties snel zelf de kop in. "Nee er is nog geen opvolging op komst", liet hij weten. "Toch even de kop indrukken voor onze ouders een 'attack' krijgen."

Het is dus geen kleine veldrijder geworden, maar wel een boek over het leven van Van Aert. Het kreeg de titel 'Ik Fiets Focus' en ligt vanaf half oktober in de winkelrekken.

"Achter de schermen bij mezelf. Vanaf 14 oktober overal verkrijgbaar. Echt trots op het resultaat", aldus Van Aert op sociale media. En hij plaatste er nog een grappige commentaar bij. "Hopelijk is een boek geen al te grote anti-climax voor diegenen die een klein Woutje verwacht hadden. Morgen nog meer leuk nieuws!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties