OFFICIEEL: Lotto Soudal beloont tweevoudige ritwinnaar van afgelopen Vuelta met nieuw contract tot en met 2020
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Tomasz Marczynski blijft tot eind 2020 bij Lotto Soudal koersen

OFFICIEEL: Lotto Soudal beloont tweevoudige ritwinnaar van afgelopen Vuelta met nieuw contract tot en met 2020
Foto: © photonews

Lotto Soudal heeft vandaag een nieuwe contractverlenging bekendgemaakt. Marc Sergeant heeft één van zijn sterkste renner van de afgelopen Ronde van Spanje beloond met een nieuw contract. Tomasz Marczynski tekende bij tot eind 2020.

Tomasz Marczynski is sinds 2016 aan de slag bij Lotto Soudal en won in de afgelopen Vuelta twee ritten. "De ploeg heeft altijd het vertrouwen behouden in mij, ook toen ik vorig jaar met gezondheidsproblemen kampte", vertelt hij bij zijn team. "Nu geven ze opnieuw blijk van vertrouwen met deze contractverlenging. Ik wilde heel graag in dit team blijven, het voelt aan als een grote familie."

"Ik prijs me gelukkig dat ik in een ploeg rijd waar ik me zo goed voel en mezelf kan zijn, vandaar dat ik met veel plezier voor drie jaar heb bijgetekend. Die lange zekerheid neemt ook stress weg, ik hoef me de komende jaren enkel op mijn job te concentreren", aldus de 33-jarige Marczynski.

Vuelta

De Vuelta was vanzelfsprekend een groot succes. "Ik ben heel blij dat ik de ploeg dit jaar twee ritzeges in de Vuelta heb kunnen schenken. Zo kon ik hen bedanken voor de steun die ze me vorig jaar hebben geboden. Ik moest mijn conditie opnieuw vanaf nul opbouwen en ik kreeg daarvoor de nodige tijd, zonder dat er druk op mijn schouders lag", besluit de Poolse renner.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

02/10/2021 Meulebeke
03/10/2021 Parijs-Roubaix
03/10/2021 Gieten
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties