OFFICIEEL: Nieuw talent voor Dimension Data, nieuw contract voor voormalige nummer 8 uit de Vuelta

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Nieuw talent voor Dimension Data, nieuw contract voor voormalige nummer 8 uit de Vuelta
Foto: © photonews

Er viel donderdag wat transfer- en contractnieuws te rapen bij het Afrikaanse Team Dimension Data. De ploeg van onze landgenoot Serge Pauwels heeft er met Scott Davies een nieuwe renner bij, terwijl Igor Anton zijn contract verlengde.

Igor Anton zal volgend jaar vooral de jonge Louis Meintjes moeten bijstaan in de Grote Rondes. "Ik ben heel erg blij dat ik nog een jaar kan bijtekenen", zegt de Bask, die in 2007 nog 8e werd in de Ronde van Spanje.

"In de afgelopen Vuelta zag ik dat niet ver van mijn topniveau was en dat overtuigde me om nog meer te geven in de toekomst. Ik zal me helemaal geven voor de jonge mannen zoals Louis Meintjes of Ben O'Connor, of ik kan een eigen resultaat rijden."

Ook een transfer

Naast de contractverlenging van Anton werd ook de transfer van Scott Davies bekendgemaakt. Hij komt over van Team Wiggins. "De overstap naar de WorldTour is een droom die uitkomt", zegt hij. "Ik ben Team Wiggins erg dankbaar voor de afgelopen seizoenen. Ik ben klaar om mijn ontwikkeling verder te zetten bij Dimension Data."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties