Sven Nys voorstander van docusoap over 14-jarige zoon: "Thibau is die aandacht altijd al gewend geweest"

Redactie
| 0 reacties
Sven Nys voorstander van docusoap over 14-jarige zoon: "Thibau is die aandacht altijd al gewend geweest"

Donderdag kwam het nieuws naar buiten dat er een docusoap komt over Thibau Nys, de 14-jarige zoon van ex-wereldkampioen veldrijden Sven Nys. De 'Kannibaal van Baal' zelf ziet daar geen problemen in.

Thibau Nys wordt pas in november 15 jaar oud, maar staat toch al een tijdje in de spotlights. Sven Nys ziet er dus geen graten in. "Zo’n reeks over Thibau, dat levert toch unieke beelden op? Dat is toch een fantastische ervaring, een unieke belevenis voor zo’n ­jongen", vraagt Sven Nys zich af in HNB.

"En wij zijn er om hem met de voetjes op de grond te houden. Maar Thibau is die aandacht altijd al gewend geweest hé, en gaat daar probleemloos mee om. Gezien hoe hij bij mijn afscheid in het Sportpaleis de show stal? Natuurlijk wordt hij gezien als 'de zoon van Sven Nys'. Dat heeft nadelen maar zeker ook voordelen, zoals die docu­serie."

'Als hij maar gelukkig is'

En dus is Nys helemaal overtuigd dat die docusoap er mag komen. "Waarom die kans dan niet grijpen? Als hij maar gelukkig is. En van mij hoeft niks, hoor. Hij wil graag wielrenner worden, maar als hij volgende week plots zegt dat hij iets anders wil doen, wel dan is dat zo", besluit Nys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties