Winnaar van vorig jaar wil opnieuw zegevieren in Neerpelt: "Daarnaast hoop ik ook eens te winnen van Mathieu Van der Poel en Wout Van Aert"

Redactie
| 0 reacties
Winnaar van vorig jaar wil opnieuw zegevieren in Neerpelt: "Daarnaast hoop ik ook eens te winnen van Mathieu Van der Poel en Wout Van Aert"

Zaterdag staat er na twee weekends in de Verenigde Staten opnieuw veldrijden in België op het programma. In Neerpelt staat de Soudal Classics op het programma, waar ook winnaar van vorig jaar Laurens Sweeck aan de start staat.

"Mijn passage in de Verenigde Staten is meer dan geslaagd met twee overwinningen en een tweede plaats in de wereldbekerwedstrijd in Iowa", vertelt Sweeck bij de organisatie van de Soudal Classics. "Jammer dat ik in Waterloo een mindere dag had en moest afrekenen met pech, maar ik til er niet te zwaar aan. Zonder die tegenslag zat er een veel beter resultaat in."

"Zonder problemen moet ik nu opnieuw meedoen voor het podium"

Vorig jaar boekte Sweeck in Neerpelt zijn eerste zege van het seizoen. "Zo'n eerste overwinning van het seizoen is altijd mooi. Nu kan ik al mijn derde zege van het seizoen boeken, dat is meer dan de voorbije jaren. Zonder problemen moet ik nu opnieuw meedoen voor het podium. Het technische parcours ligt mij wel. Bij de jeugd heb ik hier ook altijd mooie resultaten neergezet."

Maar de crossers van Era-Circus wil zich ook in de andere crossen van de Soudal Classics laten zien. "Het zijn mooie wedstrijden die goed op je palmares staan. Daarnaast hoop ik ook eens te winnen van Mathieu Van der Poel en Wout Van Aert. Aan Mathieu was in Amerika niets te doen, maar hij zal ook wel eens een mindere dag hebben", hoopt Sweeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties