Kenner is het zeker: "Neen, Van der Poel gaat niet het hele seizoen domineren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 24 reacties
Kenner is het zeker: "Neen, Van der Poel gaat niet het hele seizoen domineren"
Foto: © photonews

Mathieu Van der Poel is uitstekend aan het seizoen begonnen en reed in de Verenigde Staten iedereen op een hoopje. Hij lijkt op weg om het hele seizoen te domineren.

Maar kan hij dat het hele seizoen volhouden? “Iemand die zo dominant aan het seizoen begint, die iedereen in de eerste twee wereld­bekercrossen van bij de start de keel dicht nijpt, die blijft maandenlang de beste. Dus ik verwacht in Gieten net zo goed een kanonstart van Van der Poel", aldus Paul Herygers in Het Nieuwsblad.

“Maar heel het seizoen domineren? Neen", Herygers legt uit met een sappige anekdote. "Want ik heb woensdag mijn gras afgereden en ik heb de champetter op zijn brommer zien passeren. De champetter is Roger De Bie, de ­vader van Sarah en de toekomstige schoonvader van Wout van Aert."

Binnenkort zijn ze weer met twee om te winnen -Paul Herygers

"Als ik hem op zijn brommer zie passeren, weet ik dat hij op weg is naar Wout om samen te trainen. Dus na woensdag weet ik dat Wout rustig blijft na zijn moeilijke races in de Verenigde Staten. Dat hij vasthoudt aan zijn routines. Dat stelt mij gerust. Binnenkort zijn ze toch weer met twee om te winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties