Opvallende transfer voor Belgische tijdritkampioene Ann-Sophie Duyck
Redactie
| 0 reacties

Ann-Sophie Duyck trekt naar Cervélo Bigla Pro Cycling Team

Opvallende transfer voor Belgische tijdritkampioene Ann-Sophie Duyck
Foto: © photonews

Ann-Sophie Duyck zal volgend seizoen niet meer te zien zijn in het tenue van het Britse Drops Cycling Team. Duyck, de afgelopen vier jaar telkens Belgisch kampioene tijdrijden, trekt naar het Duitse topteam Cervélo Bigla.

Duyck staat bekend als een enorm goede tijdrijdster en dat vertaalde zich de afgelopen jaren in vier Belgische titels op rij tegen de klok. En vanaf 2018 gaat ze dus andere lucht opsnuiven. "Cervélo Bigla is een team van wereldklasse dat een geweldig respect heeft voor tijdrijden", vertelt onze landgenote.

"Dit team maakt het mogelijk voor een renster om het hoogst mogelijke niveau te bereiken. Het is een zeer gebalanceerde en gestructureerde ploeg die erg professioneel te werk gaat. En ik vind hier natuurlijk ook mijn voormalige ploeggenote Ashleigh (Moolman-Pasio) terug bij Cervélo."

Duyck is ambitieus voor het komende jaar. "Ik wil de ploeg helpen met wedstrijden te winnen, de lead-out voor de sprints voorbereiden, mee in de aanval zijn, de leiderstrui verdedigen... Het belangrijkste is dat we als ploeg winnen", besluit ze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties