Lotto Soudal-Belg Sander Armée wordt beloond na sterke Ronde van Spanje
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Sander Armée blijft tot eind 2020 voor Lotto Soudal fietsern

Lotto Soudal-Belg Sander Armée wordt beloond na sterke Ronde van Spanje
Foto: © photonews

Sander Armée pakte in de afgelopen Ronde van Spanje op 31-jarige leeftijd zijn eerste zege in de WorldTour. Lotto Soudal heeft die goede prestaties van de Herentenaar beloond met een contractverlenging.

Armée tekende een contract tot eind 2020. "Het is leuk dat ik in deze aangename omgeving kan blijven werken", opent Armée bij zijn team. "Ik ben bezig aan mijn vierde jaar en ik heb me vanaf het begin bij Lotto Soudal goed gevoeld. Ik ben iemand die de ploeg kan helpen in verschillende types koersen, maar ik kan ook goede resultaten behalen op parcours die mij passen."

"Als de kopmannen van onze ploeg aanwezig zijn, de absolute toppers, krijg ik de rol van helper, maar als ze daar niet zijn kan ik soms zelf voor een resultaat rijden. Ik ben blij met die situatie en ik denk dat het zo kan blijven in de komende jaren."

Vuelta

En Armée hoopt natuurlijk ook nog eens te kunnen zegevieren. "Ik wil in de toekomst nu en dan proberen nogmaals een wedstrijd te winnen. Voor de Vuelta had ik al eventjes het gevoel dat het erin zat, op fysiek vlak, maar dan moet het wel een beetje meezitten. Nu heb ik ook eens meegemaakt wat het betekent om effectief te winnen en ik hoop dat het nog wel zal lukken in de komende jaren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties