Mathieu van der Poel en Wout Van Aert de Grote Twee, maar wie is daarna volgens u de grootste belager?

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Mathieu van der Poel en Wout Van Aert de Grote Twee, maar wie is daarna volgens u de grootste belager?
Foto: © photonews

Dat Mathieu van der Poel en Wout Van Aert dit seizoen met de meeste overwinningen aan de haal gaan, dat staat als een paal boven water. Maar wie wordt de grootste belager van de 'Grote Twee'?

Mathieu van der Poel pakte dit seizoen al uit met een indrukwekkende 6 op 7. Enkel in Ronse moest hij afgelopen zondag de overwinning aan Lars van der Haar laten. Wout Van Aert kon na een dipje in het begin van het seizoen nog niet winnen, al lijkt zijn beste vorm er stilaan aan te komen.

De jongens van Sven Nys of?

Maar daarna is er een heel trosje van outsiders die de wereldkampioen en de Nederlandse kampioen het vuur aan de schenen willen leggen. Laurens Sweeck toonde zich al trefzeker en schoot dit seizoen al drie keer raak. Lars van der Haar won de Hotondcross in Ronse dan weer, nadat van der Poel en Van Aert naar elkaar begonnen te kijken.

Toon Aerts profiteerde vorig seizoen al enkele keren van aarzelingen tussen de Grote Twee, maar met Michael Vanthourenhout, Kevin Pauwels, Corné van Kessel, Gianni Vermeersch, Wietse Bosmans, Jens Adams en neoprof Quinten Hermans zijn er nog voldoende outsiders.

Wie zal Mathieu van der Poel en Wout Van Aert het meest belagen dit seizoen?

0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties