Belgische sprinter zoekt nog steeds ploeg voor 2018: "Geen gemakkelijke jongen? Dat is praat achter de rug"

Redactie
| 0 reacties
Belgische sprinter zoekt nog steeds ploeg voor 2018: "Geen gemakkelijke jongen? Dat is praat achter de rug"
Foto: © photonews

Vandaag staat de Sluitingsprijs Putte-Kapellen op het programma, traditioneel de afsluiter van het Belgische wielerseizoen. Voor enkele landgenoten - zoals Jurgen Van den Broeck en Frederik Veuchelen - wordt het hun laatste wedstrijd. Voor Roy Jans liggen de kaarten anders.

De Belgische sprinter van WB Veranclassic-Aqua Protect heeft nog steeds geen team voor 2018. Zijn contract bij zijn huidige team wordt niet verlengd. "De ploeg trekt Kenny Dehaes aan. Dan is er geen plaats meer voor een tweede sprinter", legt Jans uit in HNB. "Ik heb er een pechseizoen opzitten. In mei viel ik zwaar op mijn beide knieën. Ik heb er twee maanden mee gesukkeld."

Ook vorig seizoen moest Jans op zoek naar een nieuwe werkgever. Toen was hij niet meer welkom bij Wanty-Groupe Gobert. "Dat ik zogezegd geen gemakkelijke jongen ben? Het is niet omdat één ploegleider dat ooit heeft gezegd, dat het ook klopt. Dat is praat achter de rug. Ik ben er honderd procent zeker van dat ik in 2018 nog prof ben", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties