OFFICIEEL: Oude bekende keert terug naar Cannondale-Drapac: "Wil Sep Vanmarcke aan grote zege helpen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Oude bekende keert terug naar Cannondale-Drapac: "Wil Sep Vanmarcke aan grote zege helpen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sep Vanmarcke mag eind oktober nog een nieuwe ploegmaat welkom heten bij Cannondale-Drapac, dat nog niet zolang zeker is van een verzekerde toekomst in het wielrennen. Matthi Breschel keert terug naar Cannondale.

Breschel reed in 2016 ook al een seizoen voor de ploeg, maar vertrok daarna naar Astana. "Het is geweldig om terug te zijn", laat de Deense renner weten. "Ik ben erg blij. Ik wilde het team nooit verlaten en was een beetje teleurgesteld toen ik vertrok. Nu ben ik blij dat ik de kans heb om terug te keren."

Vanmarcke

"We hebben een veel sterkere ploeg in 2018, zeker in de klassiekers", vervolgt hij. "Daar hoor ik thuis en ik kijk er naar uit om Sep (Vanmarcke) te helpen. Hij is een renner die het kan afmaken en die kans hadden we niet toen ik vorige keer hier was. Het zal een enorme uitdaging zijn, maar ik denk dat we er klaar voor zijn."

De laatste overwinning van Breschel dateert al van 2015. "Ik hoop dat ik snel nog eens kan winnen. Maar als we met de ploeg een grote klassieker winnen, dat zou even mooi zijn. Dat zijn hoge verwachtingen, maar ik ben gemotiveerd. Ik denk dat we enkele mooie dingen kunnen doen volgend jaar", besluit Breschel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties