Eerste rustdag is nog maar net begonnen of Thomas De Gendt stippelt zijn programma (met deze opvallende wens) voor 2018 al uit

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Eerste rustdag is nog maar net begonnen of Thomas De Gendt stippelt zijn programma (met deze opvallende wens) voor 2018 al uit
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het wielerseizoen is nog maar net op zijn einde, maar sommige renners zijn duidelijk al met het volgende seizoen bezig. Zo ook Lotto Soudal-renner Thomas De Gendt.

De man die sinds dit seizoen, met dank aan ritwinst in de Vuelta, ritten in elke Grote Ronde heeft gewonnen, was al druk bezig met het uitstippelen van zijn programma in 2018. En opvallend, daarbij was het WK in het Oostenrijkse Innsbruck reeds aangeduid. Dat wordt een WK voor de echte klimmers.

"Mijn eerste rustdag en ik ben al mijn programma voor volgend seizoen aan het uitschrijven", aldus De Gendt, die er ook nog aan toevoegde dat zijn programma nog niet compleet is.

Tour én Vuelta

Wat staat er nog op het programma bij de Waaslander? De Tour Down Under, Parijs-Nice, de Ronde van Catalonië, de Ronde van Romandië en het Critérium du Dauphiné. Daarna volgt de Tour de France en normaal ook nog de Vuelta. Qua klassiekers zal De Gendt normaal gezien in de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik te zien zijn. De Gendt moet zijn programma overigens nog met de ploegleiding en zijn coach bespreken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties