Ellen Van Loy gaat in Ruddervoorde over de kop na aanrijding tegen kind, maar heeft wel nog een pluim voor de organisatie
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Ellen Van Loy gaat in Ruddervoorde over de kop na aanrijding tegen kind

Ellen Van Loy gaat in Ruddervoorde over de kop na aanrijding tegen kind, maar heeft wel nog een pluim voor de organisatie
Foto: © photonews

Vreemde race voor Ellen Van Loy (Telenet Fidea Lions) in Ruddervoorde. Van Loy kwam ten val na een aanrijding tegen een kind, maar eindigde toch nog op een knappe vijfde plek.

Na de wedstrijd liet Van Loy zich uit het over incident. "Aan het kind dat tijdens de wedstrijd overstak en samen met mij over de kop ging, sorry! Hopelijk ben je oké", liet Van Loy weten na de cross. Natuurlijk treft de ervaren Van Loy geen schuld bij dat ongeval. Toch toonde ze zich hoffelijk voor het kind.

De renster van Telenet Fidea had bovendien ook nog een compliment voor de organisatie van de Superprestige in Ruddervoorde. "Overigens nog een dikke pluim voor het uurschema van de Superprestige in Ruddervoorde. De elite dames konden vandaag rustig en grondig het parcours verkennen. 30 minuten in plaats van 15 minuten", aldus een tevreden Van Loy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 
15/08/2020 Dwars door het Hageland
16/08/2020 - 19/08/2020 Ronde van Walloni√ę
18/08/2020 Ronde van Emili√ę

Nieuwste reacties