Team Movistar ziet het groots voor de Tour van 2018 en wil met de 'Grote Drie' naar Le Grand Départ

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Team Movistar ziet het groots voor de Tour van 2018 en wil met de 'Grote Drie' naar Le Grand Départ

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is nog even tot het nieuwe wielerseizoen in 2018, maar bij Team Movistar laten ze niets aan het toeval over. De ploeg heeft een korte stage ingelegd met het oog op volgend seizoen en is nu al razend ambitieus met de Tour in het achterhoofd.

Movistar hield er een persconferentie en daarin ging het onder meer over de Ronde van Frankrijk van volgend seizoen. De Spaanse WorldTour-ploeg is van plan om de 'Grote Drie' uit te spelen in de Tour. Met andere woorden: Mikel Landa, Nairo Quintana en Alejandro Valverde naar de Tour de France sturen.

Nochtans wilde Valverde, momenteel op de terugweg na zijn zware knieblessure waardoor hij al na één rit in de Tour moest opgeven, eerst niet naar de Tour. Door nieuwkomer Landa en de Colombiaan Quintana wilde 'El Imbatido' zich focussen op de Ronde van Italië en de Vuelta.

Toch lijkt nu dus van mening veranderd, want Valverde liet op die persconferentie verstaan dat de Tour met hijzelf, Landa en Quintana zeker een optie is. Ook teammanager Eusebio Unzué is te vinden voor dat idee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties