Van Avermaet weet het, zijn grootste concurrent is een trainingsmakker: "Als die zo verder doet..."

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Van Avermaet weet het, zijn grootste concurrent is een trainingsmakker: "Als die zo verder doet..."
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Greg Van Avermaet haalde het in de strijd om de Flandrien van zijn grote rivaal Gilbert, maar wie wordt nu zijn grote concurrent voor de komende jaren?

"Phil haakt over enkele jaren af", weet ook Van Avermaet in Het Nieuwsblad. Wie wordt dan zijn grootste concurrent? "Oliver Naesen is de renner die de jongste drie jaar de grootste progressie maakte. Als hij zo voortdoet…"

Zo dachten Hilaire Van der Schueren en Walter Planckaert er ook over. "Die gaat veel Flandriens winnen." Maar Van Avermaet gaat zich niet laten doen. "Maar ik ben van plan om nog minstens drie seizoenen en langer op dit niveau te presteren."

Ik mis nog de Ronde, de regenboogtrui, nog van alles...

De honger is nog groot. "Het is niet zo dat ik al drie of vier grote overwinningen heb. Voor mij is het nog helemaal niet goed genoeg. Ik mis nog de Ronde, de regenboogtrui, nog van alles... Er zijn nog veel dromen die ik voor mekaar wil krijgen."

"Ik moet nog beter kunnen. Er moet nog veel bijkomen. Ik probeer alles te winnen wat in mijn mogelijkheden ligt. En de dag dat ik dat voor elkaar heb, ga ik voor een tweede keer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties