Debat van de week: Slaagt Philippe Gilbert in zijn opzet en wint hij de vijf Monumenten?

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Debat van de week: Slaagt Philippe Gilbert in zijn opzet en wint hij de vijf Monumenten?

Philippe Gilbert won in zijn carrière al drie Monumenten, maar met Milaan-Sanremo en Parijs-Roubaix ontbreken er nog twee. Zal het hem lukken of niet? Debatteer mee in het 'Debat van de Week'.

Philippe Gilbert kwam met slechts één doel naar Quick-Step Floors: de vijf Monumenten winnen in de herfst van zijn carrière. Geen contract met nulletjes om van te duizelen, wel een prestatiegericht contract dat hem kan belonen bij overwinningen, zeker als hij de vijf wielermonumenten naar zijn hand zet. Dat is de afspraak met teammanager Patrick Lefevere.

De Waalse renner kwam bij Quick-Step Floors opnieuw boven water na een moeilijke periode bij BMC. Gilbert won dit jaar de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race. Het brengt zijn totaal aantal Monumenten op drie stuks, want in het verleden won hij ook al de Ronde van Lombardije en Luik-Bastenaken-Luik.

Roubaix en La Primavera

Nog twee stuks te gaan dus met Parijs-Roubaix en Milaan-Sanremo. Maar vooral de 'Hel van het Noorden' lijkt een moeilijk opgave te worden. Lukt het Gilbert of niet? Debatteer mee en vergeet zeker niet te stemmen in onze poll.

Kan Philippe Gilbert alle Monumenten winnen?

0%
0%
0%
0%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties