Gaat Vantornout Boonen achterna? "Ik vrees het zwarte gat"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Gaat Vantornout Boonen achterna? "Ik vrees het zwarte gat"
Foto: © photonews

Klaas Vantornout hangt na dit seizoen de crossfiets aan de haak, maar weet nog niet wat hij daarna gaat aanvangen. Hij neemt met gemengde gevoelens afscheid.

"Het is een beetje dubbel", aldus Vantornout aan Sporza. Veldrijden is altijd mijn passie geweest. Ik heb mijn job altijd met heel veel liefde en heel veel inzet gedaan. Aan alle mooie liedjes komt een einde, maar het zal heel veel pijn doen."

"Dat maakt me een beetje bang. Ik vrees voor het zwarte gat. Misschien ben ik er zelfs te veel mee bezig. Ik heb al duizend keer de vraag gekregen wat ik na mijn carrière ga doen. Het probleem is dat ik er zelf niet op kan antwoorden. Dat maakt me ambetant."

"Voor een rol als ploegleider sta ik niet te springen, maar ik zal wel iets moeten doen. Het zal even afwachten worden. Ik zal geen boterham minder moeten eten als ik de eerste maanden geen werk vind, maar ik moet wel iets omhanden hebben."

Passie voor auto's

Geldproblemen zal hij niet kennen. "Ik heb een mooi centje verdiend in een hele mooie periode. Ik heb geen domme dingen gedaan met geld. Nu kan ik rustig uitkijken naar een leuke job. Die luxe heb ik."

"Misschien wordt het iets in het wielrennen of in de autowereld, mijn andere passie. Misschien kan ik avondschool lopen, ik weet het niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties