Goed nieuws voor Wanty-Groupe Gobert

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Goed nieuws voor Wanty-Groupe Gobert
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Wanty-Groupe Gobert is men volop bezig aan de voorbereiding van het volgende seizoen en daar komt nu nog een nieuwe contractverlenging bij.

Andrea Pasqualon, die dit seizoen onder meer Ulissi al klopte, heeft zijn contract verlengd tot 2019. Hij stond dit seizoen ook vier keer op het podium in in koersen als de Tour du Poitou Charentes, Arctic Race of Norway en Tour des Fjords.

Hij reed ook zijn eerste Tour en is in de wolken. "Ik ben erg blij dat ik hier mijn contract met twee seizoenen kan verlengen. Ik heb een goed gevoel gevonden bij de staff en ploegmaats van Wanty-Groupe Gobert. Daardoor werd 2017 mijn beste jaar als professioneel wielrenner. Het eerste seizoensgedeelte was zwaar, omdat ik moest aanpassen aan het hoge niveau. Maar na de Ronde van Frankrijk is alles veranderd."

Hoge verwachtingen

De verwachtingen zijn niet min. "Dankzij de ervaringen die hij dit jaar verzameld heeft moet hij in 2018 een stap hoger kunnen zetten. Hij kan zeker presteren in lastige wedstrijden als de Amstel Gold Race, maar ook in bijvoorbeeld de Ronde van Vlaanderen. Daarin zullen we een keuze moeten maken", aldus teammanager Hilaire Van der Schueren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties