Nuyens is duidelijk: "Niet panikeren, Wout komt terug"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Nuyens is duidelijk: "Niet panikeren, Wout komt terug"
Foto: © photonews

Het moet ook voor teammanager Nick Nuyens aanpassen zijn. Vroeger was het haast elk weekend champagne na een zege van Van Aert, dit seizoen is het heel wat minder.

"Ik panikeer niet. Het komt terug. Misschien is Wout een beetje minder en is Mathieu van der Poel een beetje beter. Het gaat om details", aldus teammanager Nick Nuyens in Het Laatste Nieuws.

"Wout heeft keuzes gemaakt, voor de cross en voor de weg. Dat kan gevolgen hebben. Maar je moet het eerst proberen voor je weet wat het geeft."

Als het aan de BinckBank Tour ligt, ziet het er niet goed uit

Het ligt niet aan zijn voorbereiding. "Ik moet lachen als ik hoor en lees dat de tegenvallende resultaten van Wout het gevolg zijn van zijn keuze om de voorjaarswedstrijden op de weg te rijden. Hoe kun je de gevolgen dragen van iets wat nog niet is geweest?"

"Zijn voorbereiding op het crossseizoen verschilt weinig van de vorige jaren. Het enige verschil is dat hij de BinkBanck Tour heeft gereden. Als dat het verschil maakt, ziet het er niet goed uit. Een koers van zeven dagen op de weg die een heel crossseizoen hypothekeert."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties