Weduwe van overleden Serge Baguet doet emotionele oproep na diefstal in Zesdaagse van Gent
Redactie
| 14 reacties

Weduwe van Serge Baguet doet oproep om verdwenen truitje terug te krijgen

Weduwe van overleden Serge Baguet doet emotionele oproep na diefstal in Zesdaagse van Gent

Serge Baguet verloor in februari van dit jaar de strijd tegen kanker. Zijn vrouw, Sandra Rasschaert, houdt zich bezig met het organiseren van fietsvakanties in Spanje, de droom van haar man. Maar op de Zesdaagse van Gent werd het laatste wielertruitje van Baguet gestolen.

De 47-jarige Baguet verloor in februari de strijd tegen kanker. Maar zijn laatste wielertenue werd in het Kuipke gestolen. Wellicht door een bende dronken jongemannen. Rasschaert is enorm gehecht aan het truitje en vraagt om het terug te brengen.

"Het hangt altijd rond een pop, om reclame te maken voor onze wielerstages. Zo heb ik altijd het gevoel dat Serge dicht bij mij is", vertelt de weduwe in Het Nieuwsblad. "Het is het laatste truitje waarin hem heb zien fietsen. Ik ben er extreem aan gehecht."

'Niet zomaar een truitje'

En dus hoopt Rasschaert dat de dief het terugbrengt. "Het is niet zomaar een truitje. Ik word enorm triest als ik denk aan de diefstal. Liefste dronkaard, breng het terug, desnoods anoniem. Ik wil geen straf, geen bolwassing, ik begrijp ergens in welke omstandigheden zulke dingen kunnen gebeuren. Maar geef het gewoon terug", klinkt het emotioneel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties