Twee contractverlengingen bij Wanty-Groupe Gobert, kern voor 2018 is helemaal rond

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Twee contractverlengingen bij Wanty-Groupe Gobert, kern voor 2018 is helemaal rond
Foto: © photonews

Wanty-Groupe Gobert heeft zijn selectie voor het volgende seizoen helemaal rond. De ploeg liet vandaag weten dat Simone Antonini en Mark McNally hun contract verlengd hebben, waardoor het huiswerk voor 2018 af is.

De Italiaan begint aan zijn vierde seizoen in dienst van Wanty-Groupe Gobert, de 28-jarige Brit is toe aan zijn derde jaar bij de ploeg. "Antonini en McNally zijn twee renners die altijd bereid zijn hun werk te doen", vertelt ploegleider Hilaire Van der Schueren.

"Werken in de achtervolging of in de aanval gaan mag niet onderschat worden. Daardoor lijken hun resultaten soms minder, maar hun ploegmaats kunnen op die manier de vruchten van hun arbeid plukken."

Versterkt voor 2018

De kern voor 2018 is helemaal rond bij de Waalse ProContintentale ploeg. "Op papier hebben we ons versterkt voor 2018", aldus de ploegleider. "Nu is het aan de renners om prestaties te leveren."

"Met de versterking van Bart De Clercq en Odd Christian Eiking vormen we een solide geheel rond ons Frans klimtalent Guillaume Martin. Met deze renners hoop ik ook te presteren in de Ardense klassiekers, want dat ontbrak de afgelopen seizoenen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties