Daarom trekt Wout Van Aert dus niet mee op stage naar Griekenland

Redactie
| 4 reacties
Daarom trekt Wout Van Aert dus niet mee op stage naar Griekenland

Wout Van Aert zal tot half december niet meer in een cross te zien zijn. De kopman van Crelan-Charles gaat op stage naar het Spaanse Calpe. Al zal hij zijn ploegmaats op de weg niet vergezellen op stage naar Griekenland.

Van Aert trekt op trainingsstage naar het Spaanse Calpe. Dat doet hij samen met de Amerikaan Stephen Hyde. "Wout heeft gekozen voor een individuele stage", legt Niels Albert uit in HLN. "Het team trekt de tweede week van december naar Griekenland, maar dat betreft alleen de wegrenners en de stage daar duurt amper een kleine week."

"Dat extra reizen is tijdsverspilling"

Albert vond dat niet voldoende om naar Griekenland af te zakken. "Niet lang genoeg voor Wout en we vonden het niet opportuun om eerst een week naar Calpe te trekken en dan nog eens de verplaatsing naar Griekenland te maken. Dat extra reizen is tijdsverspilling. Dus wordt het twaalf dagen Costa Blanca, waar hij samen met Amerikaans kampioen Stephen Hyde op pad trekt. Leuk toch."

"Zo is Wout niet alleen, en voor Hyde is dit ongetwijfeld een kans om wat op te steken van de wereldkampioen. Die zal sowieso stelen met zijn ogen. Voorts kan ik nog meegeven dat ook in januari nog een stage op de kalender staat. Dan vergezellen onze veldrijders wél de wegrenners richting Griekenland", besluit de ploegleider.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties