Nederlander die in 2011 door val in prikkeldraad onsterfelijk werd in de Tour opent hotel in Oostenrijk
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties

Johnny Hoogerland verhuist naar Oostenrijk om er een hotel te openen

Nederlander die in 2011 door val in prikkeldraad onsterfelijk werd in de Tour opent hotel in Oostenrijk
Foto: © photonews

De Nederlandse ex-wielrenner Johnny Hoogerland heeft een nieuwe uitdaging beet. De man die bekend werd in de Tour van 2011 verhuist naar Oostenrijk en zal er een hotel uitbaten.

Hoogerland hing eind 2016 zijn fiets aan de wilgen. Hij werd vooral bekend door zijn passage in de Tour van 2011 toen hij voor het Nederlandse VacansOleil uitkwam. Hoogerland werd toen door een auto in de prikkeldraad geslingerd, maar besloot toch door te zetten.

Hotel in Oostenrijk

Maar de Nederlander verhuist onder meer samen met zijn vrouw naar Oostenrijk. "Pension Hoogerland is de perfecte plek voor gezinnen die graag de dag doorbrengen aan één van de strandbaden van Velden am Wörthersee", staat er te lezen op de website. "Voor vakantiegangers die een bezoek willen brengen aan de vele bezienswaardigheden en attracties in Karinthië is pension Hoogerland een uitstekende uitvalbasis."

"Daarnaast kan de actieve vakantieganger erop uit trekken voor een mooie wandeling in de bergen of een uitdagende fietstocht in de unieke omgeving van de Wörthersee. Pension Hoogerland ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Velden am Wörthersee met zijn vele restaurantjes en winkeltjes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties