Serieuze haar in de boter tussen Wout Van Aert en teammanager Nick Nuyens, maar van transfer naar Lotto Soudal geen sprake

Redactie
| 22 reacties
Serieuze haar in de boter tussen Wout Van Aert en teammanager Nick Nuyens, maar van transfer naar Lotto Soudal geen sprake
Foto: © photonews

Wout Van Aert is niet meer helemaal tevreden bij zijn huidige team Veranda's Willems-Crelan. De wereldkampioen ligt op ramkoers met teammanager Nick Nuyens. Vooral de nieuwe Felt-fietsen zijn een punt van discussie.

Er waren afgelopen weekend al meteen geruchten dat Wout Van Aert naar Lotto Soudal zou vertrekken. Daar is volgens Nick Nuyens zelf niks van waar. "Ik hoorde het zelf ook al. Het klopt niet", reageerde Van Aert op de geruchten. Maar dat Van Aert niet gelukkig meer is bij zijn team, daar is wel iets van aan.

Het probleempunt blijven de nieuwe fietsen van Felt. Nadat eerder al de wegrenners hun beklag deden afgelopen seizoen, is ook de wereldkampioen in het veld niet tevreden over het nieuwe materiaal. Het zorgt voor erg grote spanningen tussen Nuyens en Van Aert. Bovendien stuurde Van Aert tijdens zijn stage in Lucca een mail naar Nuyens met de dingen die binnen de ploeg moesten veranderen. Nuyens apprecieerde dat niet.

"Ik ben inderdaad niet honderd procent gelukkig met de ploeg"

Wout Van Aert reageerde bij Het Nieuwsblad erg kort op de hele heisa. "Laat ik het hierop houden: ik ben inderdaad niet honderd procent gelukkig met de ploeg", aldus Van Aert. Ook Nick Nuyens zelf maakt er weinig woorden aan vuil. "Als Wout niet tevreden is, heeft hij dat nooit met zoveel woorden tegen mij gezegd", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties