Geen Van Aert, Van der Poel of Van der Haar dit weekend: "Maar het gaat wél spannend zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Geen Van Aert, Van der Poel of Van der Haar dit weekend: "Maar het gaat wél spannend zijn"
Foto: © photonews

Dit weekend wordt er op zaterdag in Hasselt en op zondag aan het Zilvermeer in Mol opnieuw gecrost, maar dat zal zonder de grote tenoren zijn. Van der Poel, Van Aert en Van der Haar zijn er niet bij.

Die zijn immers op stage om de basis te leggen voor de drukke Kerst- en Nieuwjaarsperiode. Dat doen overigens ook Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout en Kevin Pauwels.

Dus blijven er maar enkele kanshebbers meer over, zou je denken. "Toon Aerts, Tom Meeusen en Quinten Hermans keren wel terug om dit weekend te crossen”, aldus Erwin Vervecken, organisator van de cross in Hasselt, in Het Nieuwsblad. “En er zijn ook de thuisblijvers Corné van Kessel en Klaas Vantornout."

Het wordt een open strijd

-Erwin Vervecken

"Tja, je kan het ook positief bekijken: het zal eens niet eentonig zijn, het wordt een open strijd. Toon Aerts is favoriet, maar er zijn meerdere kandidaat-winnaars. Dus spanning verzekerd, want er is geen Mathieu die er in de eerste ronde al vandoor kan gaan. In Niel was het ook een boeiende cross.” Toen waren Van der Poel en Van Aert er ook niet bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties