Fietsenproducent van team van Wout Van Aert reageert op hele 'fietsencommotie'

Redactie
| 27 reacties
Fietsenproducent van team van Wout Van Aert reageert op hele 'fietsencommotie'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Enkele renners van Veranda's Willems-Crelan getuigden recent over het feit dat het frame van hun fiets van het merk 'Felt' te zwak is. Bij Felt willen ze dat alvast niet toegeven.

"Als ze spreken over een slap frame, dan betekent dit concreet dat er flex in zou zijn", aldus Manu Heynemans van Felt in Het Nieuwsblad. "Dit werd bij ons getest en het is zwart op wit bewezen dat dit niet het geval is. De ploeg geeft ons ook geen bewijzen. En wij maken niet enkel een frame. Een fiets bestaat uit meer onderdelen, hé."

In het begin van het seizoen kloegen de renners vooral over de remblok. "We hebben ze dan een fiets met schijfremmen gegeven, ze konden dan niet meer spreken van een remprobleem. Maar de resultaten van het team waren slecht. En iedereen bleef maar doorbomen over dat frame. Tot Wout van Aert op de weg is beginnen te rijden en wel resultaten haalde."

Haar in de boter

Volgens Felt ligt het dus gewoon aan de situatie bij de team, want er zit een serieuze haar in de boter tussen Van Aert en teammanager Nuyens. "Ze moeten eens samenzitten en het oplossen", is Heynemans duidelijk "Wij hebben Nick of Wout al een tijdje niet meer gehoord en gaan ook niet contact opnemen met hen."

"We blijven de ploeg steunen, we hebben ook nog een contract van twee jaar. Maar ik heb wel al contact opgenomen met de bazen in de Verenigde Staten. Want ik krijg veel telefoons van ongeruste leveranciers", besluit Heynemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties