Fenomenaal, guess who's back? In tweede cross op laatste plaats starten en ... winnen!
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 19 reacties

Pauline Ferrand-Prévot zorgt voor knappe overwinning in Overijse vanop laatste startrij

Fenomenaal, guess who's back? In tweede cross op laatste plaats starten en ... winnen!
Foto: © photonews

De Druivencross in Overijse? Dat is dé koningin der crossen. Hoog tijd dus voor de prinsessen en koninginnen van de cross om wakker te schieten. Voor een echte heldin was het in haar eerste weekend meteen raak.

Zaterdag in Essen werd ze nog vierde, maar in Overijse stond er eigenlijk geen maat op Pauline Ferrand-Prévot. De Française moest dan wel op de laatste startrij beginnen, al snel kwam ze voorin piepen.

De kopstart was voor Noble, de meeste favorieten waren mee. Ook Sanne Cant, die eerst niet zou starten ma na haar goede prestatie op zaterdag in Essen toch naar Overijse afzakte voor een cross die ze niet wilde missen.

Paupau meteen aan het feest

Ploeteren in modder en sneeuw, af en toe iemand die wegschoof, ... Het was een erg mooie cross. Met een dito winnares, want op twee ronden van het einde schoof Paupau weg uit een groepje met onder meer Cant en Brand. Die mochten in die volgorde mee het podium op.

Want niemand zag de Franse nog terug, waardoor zij haar tweede cross na twee jaar het veld links te hebben laten liggen meteen won. Het doet het beste vermoeden voor het supertalent dat eindelijk opnieuw liefde voor de fiets lijkt te hebben gevonden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/06/2021 - 20/06/2021 BK wielrennen
26/06/2021 - 18/07/2021 Tour de France

Nieuwste reacties