Zo vader, zo dochter: Fleur Van Avermaet krijgt haar eerste fietsje

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Zo vader, zo dochter: Fleur Van Avermaet krijgt haar eerste fietsje
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het zijn drukke tijden voor Greg Van Avermaet. Niet zozeer op de fiets, wel ernaast. De 32-jarige BMC-topper wordt elke week wel ergens in de bloemetjes gezet of gehuldigd en gisteren was hij te gast in het Oost-Vlaamse Oosterzele. En hij kreeg er een speciaal cadeautje voor dochter Fleur.

In GC De Kluize - toepasselijk gelegen in de Sportstraat - mocht topper Van Avermaet dit keer zelf prijzen overhandigen aan het opkomende wielertalent, maar zelf ging hij op de Belgian Cycling Youth Evening ook niet met lege handen naar huis. De 'special guest' kreeg nota bene een geel koersfietsje cadeau voor zijn dochtertje en oogappel Fleur.

Valencia eerste koers

En uiteraard nam de winnaar van de Omloop, E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Parijs-Roubaix zelf ook even het woord: "2017 was werkelijk een superjaar voor mij. In 2018 hoop ik opnieuw dat hoge niveau te halen. De Ronde van Valencia wordt mijn eerste koers van het seizoen. Vervolgens rijd ik in Oman en zo gaat het richting het Vlaamse openingsweekend." De Tirreno-Adriatico vormt ook straks weer de springplank richting de topklassiekers genre Milaan-Sanremo, de Ronde van Vlaanderen en Roubaix.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties