Eerste selectie voor Quick-Step Floors is een feit, drie debutanten mee naar Tour Down Under

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Eerste selectie voor Quick-Step Floors is een feit, drie debutanten mee naar Tour Down Under

Van 16 tot 21 januari is de Tour Down Under weer de klassieke opener van het wielerseizoen. Quick-Step Floors stuurt drie debutanten richting Australië, waaronder Elia Viviani.

Met Michael Mørkøv, Florian Sénéchal en Elia Viviani mogen drie renners hun debuut maken. In de sprints wordt het vooral uitkijken naar die laatste. "Ik hou van de Tour Down Under, het is één van de beste wedstrijden om het seizoen mee te starten", zegt aanwinst Elia Viviani. "Mooie ritten en landschappen en geweldige fans die altijd voor een aangename sfeer zorgen. Ik ben erg gemotiveerd om het seizoen sterk te starten.

"Er komen heel wat mooie namen aan de start en ik weet dat het niet gemakkelijk zal worden in de sprints, maar ik heb een sterke ploeg met een goede lead-out. Dat geeft me vertrouwen voor mijn debuut bij Quick-Step Floors", aldus de 28-jarige Italiaan.

De selectie van Quick-Step Floors voor de Tour Down Under: Eros Capecchi, Dries Devenyns, Enric Mas, Michael Mørkøv, Fabio Sabatini, Florian Sénéchal en Elia Viviani

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties