Lotto-Soudal rekent op Greipel Down Under en laat Belgisch toptalent debuteren

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties
Lotto-Soudal rekent op Greipel Down Under en laat Belgisch toptalent debuteren

De Tour Down Under en de Ronde van San Juan zijn traditioneel de echte openers van het nieuwe wielerseizoen. Lotto Soudal heeft de selecties voor beide rittenkoersen bekendgemaakt.

De Tour Down Under is gepland voor 16 januari tot 21 januari. Lotto Soudal rekent in de sprints op André Greipel en neemt ook de traditionele lead-out met Lars Bak, Jens Debusschere, Adam Hansen en Marcel Sieberg mee. Ook Thomas De Gendt is erbij, net als het Belgische klimtalent Bjorg Lambrecht, die debuteert in het shirt van de WorldTour-formatie.

Tiesj Benoot en Jens Keukeleire trekken dan weer naar Argentinië voor de Ronde van San Juan. Zij krijgen nog vier ploegmaats mee. De overige renners van Lotto-Soudal leggen dan weer een extra stage in. Zij trekken vanaf zaterdag 10 dagen naar Mallorca.

Selectie voor de Tour Down Under: Lars Bak, Thomas De Gendt, Jens Debusschere, André Greipel, Adam Hansen, Bjorg Lambrecht en Marcel Sieberg.

Selectie voor de Vuelta a San Juan: Tiesj Benoot, Jens Keukeleire, Nikolas Maes, Tosh Van der Sande, Jelle Wallays en Enzo Wouters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties