Isabelle Nijs, moeder van Thibau Nys: "Ik was het noorden kwijt. Heel mijn leven hing vast aan Sven"

Redactie
| 8 reacties
Isabelle Nijs, moeder van Thibau Nys: "Ik was het noorden kwijt. Heel mijn leven hing vast aan Sven"
Foto: © photonews

Telenet Fidea-teammanager Sven Nys en ex-vrouw Isabelle Nijs zijn ondertussen al drie jaar uit elkaar. De ouders van crossende zoon Thibau Nys kunnen nog door één deur, maar gingen elk hun eigen weg uit.

Moeder Isabelle Nijs is naar eigen zeggen een beter mens geworden na de echtscheiding. "Ik ben zachter geworden en mijn blik is verruimd", vertelt Nijs. "Ik draag geen oogkleppen meer. Ik heb wel tijd nodig gehad om mezelf terug te vinden, ik was het noorden kwijt. Maar wat wil je? Heel mijn leven hing vast aan Sven: mijn job, mijn huis, mijn vrienden..."

"Plots werd alles overhoop gehaald. Ik moest van nul herbeginnen, met een zware rugzak - maar ik ben trots op wat ik al bereikt heb", kreeg HLN al een deel van het interview later deze week in Story te pakken. Nijs heeft ook een nieuwe vriend: Filip. "Hij is ook een goede stiefvader voor Thibau. Hij vergezelt mij soms naar wedstrijden en gaat zelfs alleen als ik moet werken."

Niet opnieuw mama worden

Een (stief)broertje voor crossende zoon Thibau zit er wel niet in. "Opnieuw mama worden? Nee. In theorie klinkt dat heel mooi, maar ik laat mijn verstand spreken. Praktisch lijkt me dat ook niet haalbaar met mijn werk. En ik wil vooral niet het risico lopen dat een nieuw kindje hetzelfde moet meemaken als wat Thibau heeft doorstaan", besluit Nijs.

Thibau droomt ervan om in de voetsporen van papa Sven te treden
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties