Niels Albert geeft zijn BK-pronostiek prijs én ziet erg verrassende naam op podium eindigen

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 22 reacties
Niels Albert geeft zijn BK-pronostiek prijs én ziet erg verrassende naam op podium eindigen

In 2012 werd hij er wereldkampioen veldrijden, wees dus maar zeker dat ook Niels Albert uitkijkt naar het Belgisch kampioenschap veldrijden van aanstaande zondag. De mentor van Wout van Aert heeft ook al een pronostiekje klaar voor de wedstrijd bij de mannen. En zijn nummer drie is een verrassing...

"Een pronostiekje: goud voor Wout van Aert, zilver voor Toon Aerts en brons voor ... Tim Merlier", klinkt het in de HLN-column van ex-topcrosser Albert. "Die rijdt de laatste weken met zoveel vertrouwen rond én kan uit de voeten in het zand."

Niemand te vrezen

Zijn poulain ziet hij dus een nieuwe driekleur veroveren, het zou voor Wout van Aert al zijn derde op rij zijn: "Zegezeker ben je nooit, maar Wout liet de voorbije stage een uitstekende indruk na. Als hij een goede dag heeft, hoeft hij niemand te vrezen."

De 31-jarige ploegleider van Crelan-Charles windt er geen doekjes om: "Koksijde is het meest eerlijke parcours je dat je in het veldritcircuit kunt bedenken. Het is simpel: als Wout verliest dan is het omdat een ander beter is. Zonder pech eindig je in de Duinencross altijd op je plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties