Geen wielervoorjaar meer voor Tom Boonen, dit zijn nu zijn doelen voor 2018

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Geen wielervoorjaar meer voor Tom Boonen, dit zijn nu zijn doelen voor 2018
Foto: © photonews

Geen wielerseizoen meer voor Tom Boonen, wél eentje op de autocircuits. De Bom van Balen stort zich meer dan ooit in een andere sportwereld.

De 37-jarige Boonen vertoeft momenteel in de Verenigde Arabische Emiraten, voor de 24 Uren van Dubai. Daarna geniet hij ginds nog van wat vakantie met het gezin. Toch staan er nog andere doelen op de kalender.

“Ik kijk heel erg uit naar Valencia", zegt Boonen in Het Belang van Limburg. "Dat wordt mijn eerste race in de Nascar en mijn allereerste sprint-race. Daar krijg ik het nu al warm van. Verder wil ik Hockenheim en Zolder noemen. Dat zijn de halve finale en finale van het kampioenschap. Tegen die tijd wil ik op snelheid zitten."

24 Hour Series en Nascar Euro Series

Verder zal Boonen ook aantreden in de 24 Hour Series en de Nascar Euro Series. "Dat wordt zelfs het belangrijkste deel van mijn seizoen! Ik heb op Zolder getest met de Ford Mustang waarmee Marc Goossens de slotrace gewonnen heeft, en die kennismaking is enorm goed meegevallen. Dit wordt het begin van een twee- of driejarenplan dat ik in mijn hoofd heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties