Populaire Belgische veldrijder beleeft rotseizoen en is doodeerlijk: "Ik heb geen recht op een WK-selectie"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Populaire Belgische veldrijder beleeft rotseizoen en is doodeerlijk: "Ik heb geen recht op een WK-selectie"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is niet het seizoen van Tom Meeusen. De 29-jarige sympathieke crosser en ploegmaat van Mathieu van der Poel slaagt er niet in om in de prijzen te rijden en dus voelt hij de bui al hangen: geen ticket voor het WK in Valkenburg.

"Ik hoop er zelfs niet meer op. Het zou niet eens correct zijn als ik nog voor een selectie in aanmerking kom. Ik heb geen recht om naar het WK te gaan", bekent Tom Meeusen in 'Het Nieuwsblad'. Leuk is het voor de guitige en technisch onderlegde Kempenzoon al een tijdje niet meer. "Ik sta zondag aan de start in Nommay want ik kan niet anders dan blijven doorgaan, maar het is niet plezant om zo het seizoen vol te maken."

Hoe komt het toch dat Tom Meeusen er dit seizoen zo weinig van bakt? "Ik weet het niet, ik weet het écht niet. Ik doe mijn uiterste best en probeer mij voor elke cross weer op te laden, maar het lukt gewoon niet. Ik ben dit seizoen na een wedstrijd nog geen enkele keer naar huis gereden met een tevreden gevoel. Met bloedwaarden heeft het niks te maken", sakkert de ontgoochel(en)de veldrijder van Corendon-Circus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties