POLL: Wie wordt er wereldkampioen in Valkenburg?

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 52 reacties
POLL: Wie wordt er wereldkampioen in Valkenburg?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Mathieu van der Poel is de gedoodverfde favoriet voor de wereldtitel in Valkenburg. De grootste concurrent is ongetwijfeld Wout Van Aert. Maar wie haalt het zondag? Het woord is aan onze lezers.

Mathieu van der Poel aast na zijn teleurstelling van vorig jaar in Bieles en zijn dominante seizoen op een tweede wereldtitel. In eigen land mag het niet mislopen voor de man die eerder op het seizoen al Europees kampioen werd. Van der Poel is dan ook de topfavoriet op de regenboogtrui in Valkenburg.

Indien het tot een tweestrijd komt in Nederlands Limburg, dan wordt het vooral uitkijken naar een duel met Wout Van Aert. De huidige wereldkampioen kan zijn seizoen opfleuren met een nieuwe weredltitel na een seizoen met enkele overwinningen, maar vooral tweede plaatsen.

Of kunnen de ploegmaats van Van Aert voor een verrassing zorgen? Dan denken we vooral aan Laurens Sweeck, Toon Aerts en Michael Vanthourenhout. Bij de Nederlanders zijn de outsiders - voor zover die er zijn - Corné van Kessel, Lars van der Haar en David van der Poel.

Wie wint het WK? Stem zeker mee in onze poll.

Wie kroont zich in Valkenburg tot wereldkampioen?

56%
22%
11%
0%
0%
0%
11%
0%
0%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties