Wereldkampioene Sanne Cant reageert op de knokpartij van gisteren: "Als ik het had gezien, was ik mij wel eens gaan moeien"

Redactie
| 11 reacties
Wereldkampioene Sanne Cant reageert op de knokpartij van gisteren: "Als ik het had gezien, was ik mij wel eens gaan moeien"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sanne Cant volgde zaterdag zichzelf op als wereldkampioene bij de vrouwen. De zege van de Kempense werd echter minder belicht dan zou moeten door een incident dat zich in de coulissen achter de finish afspeelde.

De entourage van Cant raakte betrokken in een knokpartij met enkele bewakingsagenten. Ploegleider Philip Roodhooft deelde in de klappen. (Dat leest u HIER)

“Ik wist het niet", aldus Cant bij Het Nieuwsblad. "Ik heb het pas achteraf gehoord. Maar als ik het had gezien, was ik mij wel eens gaan moeien."

Gevierd op hotel

De nieuwe wereldkampioene vierde haar tweede wereldtitel op een rustige manier. "Ik ben bij de ploeg op hotel gebleven. Ik kreeg wel berichten van de Nederlandse dames om te vragen waar ik zat, maar dat was nogal ver uit de buurt."

"We hebben het op hotel heel gezellig gemaakt. Het was een heel plezante avond, goed gegeten en nadien nog wat gedronken. Welke cocktail werd er deze keer uitgekozen? “We hebben het bij Sex on the Beach gehouden. We zijn de zoete kant op gegaan", aldus Cant met de kwinkslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties