Greg Van Avermaet reageert op uitspraak van Tim Wellens: "Ik moet niemand lossen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Greg Van Avermaet reageert op uitspraak van Tim Wellens: "Ik moet niemand lossen"
Foto: © photonews

Greg Van Avermaet is de topfavoriet voor een derde zege op rij in de Omloop. Toch zal hij ongetwijfeld rekening moeten houden met Tim Wellens (Lotto-Soudal), die al vroeg in het seizoen over superbenen beschikt.

Wellens liet het tijdens de persconferentie van Lotto-Soudal voor de Omloop al weten. Van Avermaet zal hem niet zomaar los rijden. "Tim is een geweldig talent. Hij heeft enkele mooie zeges op zijn palmares in de WorldTour. Zeker in dit weer is hij heel goed. Hij is in goede vorm, dus hij staat zeker op de lijst van onze favorieten", aldus Van Avermaet. 

Sprint

Van Avermaet kan het met een aanval doen, maar kan natuurlijk ook op zijn sprint rekenen. "Ik moet niemand lossen, want in een sprint kan ik normaal winnen", is de BMC-renner zelfzeker.

De laatste weken heeft de olympische kampioen al heel wat interviews moeten geven. Too much? "Ja, ik ben het moe", lacht Van Avermaet. "Het gaat vanaf nu rustiger zijn. Ik wil vanaf nu met de benen antwoorden. Richting de E3 en de Ronde van Vlaanderen zal het iets rustiger zijn qua interviews. Dan wordt het alleen nog maar een persconferentie voor de koers", besluit Van Avermaet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties